CV installatie in Hilversum

Heeft u een CV ketel aangeschaft en zoekt u een expert voor CV installatie? Dan bent u in de regio Hilversum aan het juiste adres bij Installatiebedrijf Vlijm. Wij hebben veel ervaring met CV aanleggen en kunnen de installatie snel en vakkundig voor u verzorgen. Er zijn veel verschillende typen ketels en elk soort vereist specifieke kennis. Onze CV installateur beschikt daarover. Wij gaan zorgvuldig te werk en zorgen voor een veilige installatie.

CV ketel installeren?

Wilt u een nieuwe CV ketel installeren? Dat kunnen wij probleemloos voor u verzorgen. Een CV ketel plaatsen is echter niet het enige wat wij doen. Als u nog niet weet wat voor nieuw exemplaar u wilt aanschaffen, dan kunnen we u hierover ook voorlichten. We inventariseren uw woning en persoonlijke situatie en komen op basis daarvan tot een gefundeerd advies voor een ketel. Ook de aanleg van de complete centrale verwarming kunnen we voor u verzorgen.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die Vlijm u biedt? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 035 - 204 88 06. We komen voor de CV installatie dan zo vlug mogelijk naar u toe in Hilversum of omgeving. CV ketel plaatsen? Wij staan voor u klaar!