CV onderhoud in Hilversum

Periodiek CV onderhoud laten uitvoeren kan veel problemen en onvoorziene kosten voorkomen. Uw ketel is namelijk één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Tijdens het CV ketel onderhoud wordt het toestel geïnspecteerd, de brander schoongemaakt en daarnaast wordt zo nodig de regel- en beveiligingsapparatuur afgesteld. Bent u op zoek naar een expert die deze service voor u kan verrichten? In Hilversum en omgeving bent u dan aan het juiste adres bij Installatiebedrijf Vlijm. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor optimaal onderhoud zorgen!

Onderhoudscontract centrale verwarming

Het is verstandig om jaarlijks iemand langs te laten komen voor CV onderhoud. Heeft u geen zin of tijd om elk jaar weer te bellen voor een afspraak? Of bent u bang dat u dit vergeet? Sluit dan nu een onderhoudsabonnement af bij Installatiebedrijf Vlijm. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend toestel.

Het beste is om vlak voor het stookseizoen onderhoud te laten plegen aan uw CV ketel. In de zomer heeft de ketel waarschijnlijk lange tijd stilgestaan. Het is dan van belang dat er onderhoud wordt uitgevoerd voordat de ketel weer op volle toeren gaat draaien. Voor CV ketel onderhoud in de regio Hilversum bent u bij ons op de juiste plek. Heeft u een onderhoudsabonnement afgesloten? Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. U hoeft nergens aan te denken, dat doen wij voor u. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel direct 035 - 204 88 06.