Vloerverwarming in Hilversum aanleggen

Overweegt u het plaatsen van vloerverwarming? Of heeft u problemen met uw installatie? In Hilversum en omgeving kunt u dan aankloppen bij Installatiebedrijf Vlijm. Wij zijn een ervaren totaalinstallateur met kennis van vele typen verwarming. Onze dienstverlening op het gebied van vloerverwarming is allesomvattend: van kleine reparaties en periodiek onderhoud tot de installatie van complete systemen.

Meer weten over vloerverwarming? Voor informatie belt u 035 - 204 88 06. Via ons contactformulier kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom vloerverwarming?

Vloerverwarming kent verschillende voordelen ten opzichte van traditionele centrale verwarming. Allereerst is het complete systeem onder de vloer verborgen. Hierdoor heeft u geen last van leidingen en radiatoren in uw woonruimte. Het wooncomfort wordt nog verder verhoogd door een fijne constante temperatuur. De meeste huishoudens met vloerverwarming weten bovendien te besparen op hun stookkosten.

Wilt u weten of vloerverwarming geschikt is voor uw woonsituatie? Wij helpen u graag bij deze keuze door middel van deskundig advies. We houden hierbij rekening met uw wensen en budget, en controleren uiteraard of uw vloer geschikt is.

Vloerverwarming reparatie en onderhoud

Als uw vloerverwarming niet warm wordt of als er sprake is van lekkage kunt u direct een beroep op ons doen. Wij staan in Hilversum en omgeving klaar voor snelle reparaties aan uw verwarmingssysteem. Met een grondige inspectie hebben we de bron van het probleem zo achterhaald. wij zorgen daarna dat uw vloerverwarming weer naar behoren werkt.

Het is ook mogelijk om afspraken met ons te maken voor periodiek of eenmalig vloerverwarming onderhoud. Een CV monteur van Installatiebedrijf Vlijm komt dan bij u langs om uw installaties te controleren op mogelijke gebreken. Het regelmatig onderhouden van de verwarming verlengt de levensduur aanzienlijk. Na een onderhoudsbeurt zal uw systeem weer het gewenste rendement halen en weet u zeker dat alles goed zal blijven functioneren.