CV lekkage in Hilversum

Uw CV ketel lekt water? Dan heeft u te maken met CV lekkage. Snel ingrijpen is noodzakelijk. Uw ketel werkt minder effectief, en kost u daardoor extra geld. U betaalt namelijk voor energie die u niet gebruikt. Ook kan een lekkende CV ketel voor schade zorgen. Wilt u een expert inschakelen om uw lek te laten verhelpen? In de regio Hilversum bent u dan aan het juiste adres bij Installatiebedrijf Vlijm. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de CV lekkage snel oplossen. Ervaar het zelf en roep onze hulp in!

Wij stoppen de lekkende CV ketel

Moet u steeds vaker het water van uw ketel bijvullen? Merkt u dat de druk op uw leidingen vermindert? Dit zijn vaak tekenen die wijzen op een lekkende CV ketel. Aangezien het toestel in de meeste huizen op zolder te vinden is, merkt u dit vaak niet zo snel. Het zijn andere signalen die u dan wijzen op het lek.

Lekkage CV ketel

Heeft u te maken met een CV lekkage? Wacht dan niet te lang, maar laat er een professional naar kijken. Neem contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 035 - 204 88 06. We komen dan zo vlug mogelijk naar u in Hilversum toe om de schade te herstellen. CV lekkage? Wij staan altijd paraat!