Oplossen CV lekkage in Hilversum

Blijft uw centrale verwarming niet op de juiste druk? Zijn er plekken vochtig onder de cv ketel of bij een radiator, waar u dit niet verwacht? Grote kans dat u te maken heeft met een cv lekkage.

Een lekkage in de cv kan schade toebrengen aan het systeem en resulteert daarbij in overmatig bijstoken. Afnemend rendement door een lekkage heeft vaak een hoge gasrekening tot gevolg. Wees er daarom op tijd bij als u het vermoeden heeft dat u te maken heeft met een cv lekkage.

Professionele cv installateurs kunnen een inspectie uitvoeren en problemen en gebreken duiden. In Hilversum en omstreken is Installatiebedrijf Vlijm de aangewezen partij om u met al haar kennis en vaardigheden van dienst te zijn. Nadat we de exacte plek en reden van de cv lekkage hebben gevonden, kunnen we deze herstellen.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Een lekkende cv ketel is een probleem dat snel opgelost moet worden. Het is vaak een moeilijke klus om de locatie en oorzaak van een lekkage te herleiden. Een grote boosdoener kan vocht of roest op kritieke plekken zijn. Maar ook problemen in de radiatoren of het expansievat zijn niet uitgesloten.

Bij hoge nood in het geval van cv lekkages staat onze spoedservice tot uw dienst. Op nummer 035 - 204 88 06 kunt u ons dag en nacht bereiken. Met betrouwbare dienstverlening staan we in Hilversum en omgeving altijd voor u klaar. We helpen u graag van uw cv lekkage af!