CV storing in Hilversum?

Misschien doet uw ketel al jarenlang dienst, misschien is het toestel nog maar net geplaatst. Misschien is het apparaat goed onderhouden, misschien is er wel sprake van achterstallig onderhoud. Een CV storing is hoe dan ook lastig te voorkomen. Wordt het water in de badkamer maar niet warm? Is uw woonkamer ijzig koud? Is de ketel uitgevallen? Een storing zorgt voor veel ongemak. Schakel daarom Installatiebedrijf Vlijm in om de problemen vlug te verhelpen. In Hilversum en omgeving staat ons bedrijf voor u klaar.

Eerste hulp bij CV storing

Heeft u al geprobeerd om de ketel te resetten? In sommige gevallen zorgt het opnieuw opstarten van het apparaat voor de oplossing. Helaas is dit niet altijd het geval. Dan is het nodig om een expert in te schakelen. Onze medewerkers bieden eerste hulp bij CV storing. Zo bent u verzekerd van snelle service!

Alle CV ketel merken

Wij hebben meer dan 26 jaar ervaring in het vak. We zijn daarom bekend met vrijwel alle ketelmerken. Heeft u een storing en lukt het u niet om het probleem zelf op te lossen? Dan schiet een expert van Vlijm u graag te hulp. Neem contact met ons op via 035 - 204 88 06. Bij spoed kunt u ons 24 uur per dag bereiken. In de regio Hilversum zijn wij uw betrouwbare specialist.